dinsdag 31 augustus 2010

Het diepvries kookboek van Mimi Smith

Het diepvries kookboek van Mimi Smith

Met een voorsmaak door Johan Anthierens Deel I : Waarom een diepvriezer - voedingswaarde van diepvriesprodukten -verpakken vanvoedsel voor de vriezer -enz Deel II :Recepten van gerechten die kunnen ingevrozen worden -verklarende woordenlijst van keukentermen -maten en gewichten Soepen - sauzen -gekruide boter -voorgerechten-terrines en paté Wild en gevogelte : kip - konijn - haas -everzwijn -eend-fazant -parelhoen-duifjes - Vis en schaaldieren Vleesbereidingen : rundsvlees - ghakt vlees -kalfsvlees -varkensvlees -lams en schapenvlees -slachtafval Groentenbereidingen en schoteltjes Ijsroom en sorbets - desserten Deel III : Recepten op basis van ingevroren produkten soepen - voorgerechten -groentenschotels -vis -wild en gevogelte -vleesbereidingen -recepten

 Paperback - 336 blz. - 24 x 15,5 cm met een aantal kleurenfoto's -1 ste druk 1977 - kaft is beetje geschonden en gekreukt ,verder boek in goede staat

verzendkosten ten laste van de koper - verzending met de post via Kiala niet mogelijk

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten