zondag 21 november 2010

CHAMPIGNONS & COMPAGNONS, Wiel Basten

CHAMPIGNONS & COMPAGNONS, Wiel Basten De onbekende kant van een "versierder" in meer dan 200 Recepten. Chefkok van een kookgroep van vijftien koks. Daardoor wordt hij maandelijks met de neus op de belangrijkheid van een goede en duidelijke receptuur gedrukt. Als tekstschrijver en publiciteits - adviseur kent hij de kracht van de eenvoud en de duidelijkheid. Deze ervaringen waren van groot belang voor het schrijven van Champignons & Compagnons. Champignons met een botertje Champignons met een sausje Champignons in salades Champignons als binnenkomertje Champignons voor tussendoor Champignons rondom barbecue en gourmet Champignons in bij gerechten Champignons in aparte soepen Champignons hoofdzaak Champignons exclusief De compagnons BOEK: 16 op 24 cm / zachte kaft / 208 blz
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten