zaterdag 13 november 2010

Last minute: luxe vakantiewoning

Last minute: luxe vakantiewoning Midweek in november en december: 275 ¤ i.p.v. 325 ¤

't Wydouw

Centraal en rustg gelegen in de Westhoek tussen de Yzervallei, de Franse grens en de kust.

 Een ideaal vertrekpunt voor wandelingen, fietstochten en uitstappen. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor wie Noord-Frankrijk, het Heuvelland, de Kust en steden zoals Brugge, Veurne, Diksmuide en Ieper wil verkennen.U geniet er in een totaal nieuwe bungalow met alle comfort en een privé terras met zicht op de vijver en het kerkje. Ideaal als koppel of gezin tot max. 6 personen.

INBEGREPEN:- bed- bad- keuken en tafellinnen- normale opkuis, elektriciteit, internet, verwarming.- starterpakket met basisproducten zoals koffie, thee, boter, suiker en melk om de vakantie onbezorgd te starten.

Extra: ontbijt en avondmaal op aanvraag.

Luxueus geïnstalleerd met volledige ingerichte moderne keuken met vaatwas, oven en microgolf, bijkeuken met wasmachine en strijkmogelijkheden. Ruime slaapkamer ( dubbelbed). Living met gascassette (haardvuur) , flat screen TV, stereo en internetaansluiting. Grote L-vormige Badkamer met ruime wastafel WC en inloopdouche. extra WC in de gang. Privé terras en ruim omheinde tuin met uniek zicht op de vijver en het kerkje van Oeren, oprit voor 3 wagens.

 Gratis gebruik van de fietsen

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten